Auto in brand op A15 • gedoe op Rijnkade (2024)

20:40

Gedoe op Rijnkade

Een groot aantal agenten kwam ter plaatse bij een incident op de Rijnkade in Arnhem maandagavond. Wat er precies is gebeurd is niet duidelijk, maar de politie heeft daar een man meegenomen. Volgens een ooggetuige is er gebruik gemaakt van een taser.

Op de Rijnkade wordt veel gebouwd en verbouwd. Hierdoor zijn er veel bouwhekken en bouwketen. De man liep op de bouwplaats toen agenten hem meenamen. Het incident trok veel bekijks van gasten op een nabijgelegen terras.

Auto in brand op A15 • gedoe op Rijnkade (1)

Een 112-correspondent ter plaatse meldt dat het zou gaan om een persoon die te water is geraakt. De persoon in kwestie zou naar het ziekenhuis zijn gebracht. Het is niet duidelijk hoe de persoon te water is geraakt.

Auto in brand op A15 • gedoe op Rijnkade (2)

20:35

Gewonde bij botsing

Een man is gewond geraakt bij een botsing tussen twee auto's. Het zou gaan om de chauffeur van een van de voertuigen. Dat gebeurde maandag op de Molenkampsweg in Brakel.

Het is niet duidelijk hoe het ongeval kon gebeuren.

Auto in brand op A15 • gedoe op Rijnkade (3)

20:30

Scooterrijder gewond

Na een botsing met een auto is een man op een scooter gewond naar het ziekenhuis gebracht. Dat gebeurde maandag op de Hoevelakenseweg in Terschuur.

Het is niet duidelijk hoe het ongeval kon gebeuren.

19:47

Auto in brand op A15

Op de snelweg in de richting van knooppunt Valburg is een auto maandagavond in brand gevlogen. De bestuurder van de grijze auto heeft het voertuig tijdig op de vluchtstrook weten te zetten. Zowel politie als de brandweer kwamen ter plaatse. De laatste heeft de brand weten te blussen. Door de brand is een rijstrook afgesloten. Het verkeer ondervond er weinig hinder van en er is geen file.

Auto in brand op A15 • gedoe op Rijnkade (5)

18:30

Persoon gewond bij botsing

Drie auto's zijn in botsing gekomen met elkaar maandagavond. Het betreft een kopstaartaanrijding op de Varelseweg in Hulshorst. Een persoon is gewond geraakt en meegenomen met de ambulance naar het ziekenhuis. Twee auto's raakten licht beschadigd, één is volledig total loss, meldt een 112-correspondent ter plaatse.

Auto in brand op A15 • gedoe op Rijnkade (6)

17:15

Vrouw aangehouden voor bekladding Israëlcentrum

De politie heeft een 33-jarige Arnhemse vrouw aangehouden voor het bekladden van het Israëlcentrum in Nijkerk. Gisteren blokkeerden leden van Extinction Rebellion daar de ingang.

Volgens de politie loopt er nog een onderzoek naar andere verdachten. Wie aanwijzingen heeft, wordt gevraagd zich bij de politie te melden.

11:00

Poging tot woninginbraak

Een woning in het buitengebied van Doetinchem was vanochtend vroeg doelwit van een inbraak. Volgens de politie bleef het bij een poging. Ze is een onderzoek gestart op het adres aan de Berkelaarlaan. Voor zover bekend wordt er gezocht naar sporen.

De poging tot inbraak was tussen 5.00 en 5.40 uur. De politie hoopt dat mensen in de omgeving iets hebben gezien of gehoord.

10:30

Identiteit gewonden Elst bekend

De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het eenzijdig ongeval zondagavond aan de Logtsestraat in Elst. Rond 21.00 uur reed daar een auto frontaal op een boom. De oorzaak is nog onduidelijk.

Vier inzittenden zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is onbekend hoe hun situatie is. Het gaat om een 63-jarige vrouw uit Bemmel, een 60-jarige man uit Arnhem, een 65-jarige vrouw uit Arnhem en een 61-jarige man uit Arnhem.

Auto in brand op A15 • gedoe op Rijnkade (8)

07:30

Krantenbezorgster gewond

Een vrouw is vanochtend gewond geraakt bij een verkeersongeval in Barneveld. Volgens een 112-correspondent gaat het om een krantenbezorgster.

LEES OOK Krantenbezorgster gewond bij ongeval

06:30

Gewonde bij crash

Een automobilist is vanochtend vroeg in Lunteren hard tegen een boom gebotst. De man kwam daarna tientallen meters verderop in een sloot terecht. Hij kon zelf uit de wagen komen en is later per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het gaat om een 37-jarige man uit Wekerom.

Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 4.30 uur op de Lage Valkseweg (N801). De klap van de aanrijding was zo groot dat het motorblok uit de auto vloog. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig uit de sloot getrokken. Hoe het zo mis kon gaan, is niet bekend.

Auto in brand op A15 • gedoe op Rijnkade (10)

06:15

Konikpaard vast in boom

De brandweer heeft gisteravond een jong konikpaard gered langs de Rijn bij Kekerdom. Een voorbijganger had gezien dat het dier vastzat in een boom. De brandweer was snel ter plaatse en heeft het paard bevrijd. Na een grondig onderzoek bleek het dier een heupbreuk te hebben opgelopen en was het niet meer in staat om te lopen. Het paard is daarom uit zijn lijden verlost.

Auto in brand op A15 • gedoe op Rijnkade (11)

06:00

Politieagenten in woonwijk

De politie was gisteravond met meerdere agenten aanwezig in de Kruizemuntstraat in Apeldoorn. Waarom ze daar precies waren, is niet duidelijk. Een 112-verslaggever zegt dat de politie een melding ontving van een overval in die straat.

Agenten spraken met meerdere mensen in het Mheenpark, dat in de buurt van de Kruizemuntstraat ligt. Ook zou er een hondengeleider zijn ingezet.

Update: De politie laat desgevraagd weten dat het om een valse melding ging. De melder bleek verward.

Auto in brand op A15 • gedoe op Rijnkade (12)

05:00

Man rijdt met auto van dijk af

Hachelijke momenten voor een man in Nederhemert, gistermiddag. De auto waarin hij zat raakte door onbekende oorzaak van de weg en reed een dijk af. De bestuurder kwam er wonderwel zonder kleerscheuren vanaf.

LEES OOK Auto ramt lantaarnpaal en belandt onderaan dijk

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Auto in brand op A15 • gedoe op Rijnkade (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carmelo Roob

Last Updated:

Views: 6515

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carmelo Roob

Birthday: 1995-01-09

Address: Apt. 915 481 Sipes Cliff, New Gonzalobury, CO 80176

Phone: +6773780339780

Job: Sales Executive

Hobby: Gaming, Jogging, Rugby, Video gaming, Handball, Ice skating, Web surfing

Introduction: My name is Carmelo Roob, I am a modern, handsome, delightful, comfortable, attractive, vast, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.