FORGOT YOUR DETAILS?

КУРСОВЕ ПО ФРЕНСКИ ЕЗИК

ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ИТАЛИКА

КУРСОВЕ ПО ФРЕНСКИ ЕЗИК  

ПРЕПОДАВАНО ОТ

Италика

Групи и цени може да откриете в графика - 

 

Езикова школа "Италика" предлага курсове по френски език за деца и възрастни, от начинаещи до напреднали. Курсовете са организирани изцяло в съответствие с разпоредбите и стандартите на Общата европейска езикова рамка.

Цели на обучението

Обучението по френски език на езикова школа "Италика" развива едновременно уменията както за устно, така и за писмено изразяване и общуване. Целите на обучението са разбирането и правилното свободно изразяване в лесни ежедневни ситуации при начинаещите, развиване и усъвършенстване на двойните комуникативни умения при напредналите, както и постепенно навлизане и задълбочаване на познанията, свързани с френската култура и цивилизация.

Занятията се водят от екип от висококвалифицирани преподаватели в приятна среда, оборудвана за нуждите на курса. Групите на всеки курс са между 4 и 8 човека, което гарантира възможността за индивидуален подход и внимание към нуждите на всеки курсист.

След края на всяко ниво, курсистите преминават финален тест, който удостоверява придобитите от тях познания в хода на обучението, дава право на диплома за успешно положен изпит и позволява продължаване в следващия етап на обучение.

Педагогически материали

Обучението следва учебен план и система, одобрени и утвърдени от преподавателския състав на езикова школа "Италика". Основната част от езиковото обучение следва френската образователна система "Nickel !", която включва учебник, учебна тетрадка и аудио-визуални образователни материали. За усъвършенстване на отделните езикови компоненти и разширяване на културните познания, към основната методика се използват допълнителни учебни помагала, както и актуални статии и други материали, създаващи близка връзка с френския дух и живия, съвременен френски език.

Включва

  • Продължителност
  • Удобство
  • Вид
  • Институция
  • Език
  • Сертификат
15 седмици
6 часа на седмица
Професионално обучение
Италика
Френски
Да
TOP